Antena 3 CNN Politică Bugetul trece în plenul reunit al camerelor Parlamentului

Bugetul trece în plenul reunit al camerelor Parlamentului

Bugetul trece în plenul reunit al camerelor Parlamentului
Sursa foto: Camera Deputatilor
16 Feb 2009   •   10:28

Bugetul de stat pe anul 2009 a trecut de comisiile parlamentare de specialitate, urmând ca de marţi să intre în dezbatarea efectivă a plenului camerelor legislative reunite. La nivelul comisiilor de buget finanţe a fost aprobată o suplimentare a fondurilor alocate Ministerului Educaţiei cu peste 600 milioane de lei, destinaţi activităţii de cercetare. De o majorare, însă mult mai mică, în valoare de 2,64 milioane de lei, va beneficia şi Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.
Membrii comisiilor reunite de Buget-Finanţe ale Parlamentului vor trimite, luni, Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului un raport al bugetului de Stat pe 2009. Cele două comsii de resort au adoptat sâmbătă bugetul, cu doar şapte voturi împotrivă, venite din partea partidelor de opoziţie, PNL şi UDMR.
Senatorii şi deputaţii vor dezbate, de marţi, pe marginea bugetului în plenul reunit al cele două camere ale Parlamentului. Se aşteaptă ca bugetul de Stat pentru anul 2009 să fie finalizat la sfârşitul săptămânii viitoare.
Tema bugetului va fi discutată luni şi de liderii coaliţiei PD-L?PSD.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: buget plen parlament raport educatie cercetare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close