Antena 3 CNN Politică C.V. Tudor: Băsescu aşteaptă războiul împotriva Iranului ca să dizolve Parlamentul (VIDEO)

C.V. Tudor: Băsescu aşteaptă războiul împotriva Iranului ca să dizolve Parlamentul (VIDEO)

C.V. Tudor: Băsescu aşteaptă războiul împotriva Iranului ca să dizolve Parlamentul (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Aug 2010   •   23:16

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, miercuri seară, la emisiunea "Subiectiv", că preşedintele Traian Băsescu aşteaptă cu nerăbdare declanşarea războiului împotriva Iranului, astfel încât să poată dizolva Parlamentul. Europarlamentarul se întreabă ce căutau în România ofiţerii israelieni care au murit în accidentul aviatic din Munţii Bucegi şi reproşează Consiliului Suprem de Apărare a Ţării că nu a avut nicio poziţie referitoare la acest incident.

"Băsescu aşteaptă ca pe Sfintele Moaşte - n-am un termen mai bun - declanşarea războiului în toamnă împotriva Iranului, să proclame şi el stare de urgenţă şi atunci nimeni nu-l mai poate schimba pe el. Atunci dizolvă Parlamentul. E unul din scenariile lui. Aşa se gândeşte el", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

"Nu-i adevărat că acum două săptămâni a căzut un elicopter? (...) Au murit şapte oameni, dintre care şase ofiţeri israelien. Ce căutau ei acolo? Antrenamente? Cu voia cui, nu trebuie să ştim şi noi? Spaţiul aerian al României poate fi folosit de oricine? (...) De ce n-a dat CSAT niciun comunicat despre asta? Dacă elicopterul ală cădea pe un bloc de locuinţe?", a mai spus Vadim.

Liderul PRM a mai declarat în emisiuena de miercuri seară că preşedintle israeilan a venit în România pentru a-i cere lui Băsescu să nu mai vândă arme către ţările arabe şi că România nu ar trebui să se lase târâtă în războaie care nu o privesc.

"Shimon Peres a venit în România să-i ceară lui Traian Băsescu să nu mai vândă arme către ţările arabe şi să pregătească invazia Iranului şi din România. (...) Ia să nu ne bage Israelul pe noi în războaiele sale. Musulmanii şi evreii se bat ca chiorii şi îi târăsc şi pe creştini în războaie care pe noi nu ne privesc. În Afganistan au murit 15 oameni", a spus Vadim.




Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor razboi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close