Antena 3 CNN Politică C.V. Tudor îi acuză pe Ioana Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş că au cumpărat un hotel la Monte Carlo - VIDEO

C.V. Tudor îi acuză pe Ioana Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş că au cumpărat un hotel la Monte Carlo - VIDEO

C.V. Tudor îi acuză pe Ioana Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş că au cumpărat un hotel la Monte Carlo - VIDEO
01 Iun 2010   •   23:02

?Hotelul ăsta din Monte Carlo, se numeşte Beach Plaza ? Le Meridian, care dă direct în Marea Mediterană, a fost cumpărat de Elena Udrea, Dorin Cocoş şi Ioana Băsescu cu aproape un miliard de euro. De ce nu-mi dau un răspuns dacă eu bat câmpii??, a declarat Corneliu Vadim Tudor, marţi, la Sinteza Zilei. Liderul PRM i-a acuzat astfel, în cadrul emisiunii, pe Elena Udrea, Dorin Cocoş şi fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, că ar fi achiziţionat un hotel la Monte Carlo cu un miliard de euro. Moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, i-a cerut lui Corneliu Vadim Tudor să prezinte dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Răspunsul liderului PRM a fost că ?dovada este autoritatea mea de mebru al Comisiei de Politică Externă a Parlamentului European, de şef de partid şi faptul că ei nu răspund?.


Corneliu Vadim Tudor a mai spus că dacă nu intervenea el cei indicaţi de el ar mai fi cumpărat un hotel la Beirut, cu zeci sau sute de milioane de euro. De asemenea, a acuzat-o pe una dintre fetele preşedntelui că şi-ar fi achiziţionat o vilă la Paris.

?În al doilea rând, dacă nu eram eu cumpărau şi hotelul Riviera din Beirut, tranzacţie pe care trebuiau să o facă în iunie. Costa numai câteva sute sau zeci de milioane de euro. Le-am stricat socotelile. Dar ce ziceţi de vila asta de la paris a lui gogoşica lui tata?, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.



Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close