Antena 3 Politică Cabinetul Ponta s-a pus pe treabă. Astăzi noii miniştri pun la punct o nouă scrisoare de intenţie către FMI

Cabinetul Ponta s-a pus pe treabă. Astăzi noii miniştri pun la punct o nouă scrisoare de intenţie către FMI

de O.P.    |    03 Mai 2012   •   05:34
Cabinetul Ponta s-a pus pe treabă. Astăzi noii miniştri pun la punct o nouă scrisoare de intenţie către FMI
Membrii Guvernului Ponta pun la punct, astăzi, o nouă scrisoare de intenţie cu FMI. În plus, la prima întâlnire avută au stabilit şi două priorităţi. Este vorba despre reîntregirea salariilor bugetarilor şi returnarea banilor reţiunuţi pensionarilor din asigurările de sănătate.

Premierul desemnat şi-a asigurat deja susţinerea în Parlament pentru validarea Cabinetului pe care l-a propus.

În prima şedinţă neoficială, a guvernului Ponta, miniştrilior le-au fost prezentate principalele obiective şi le-a fost cerută eficienţă maximă.


În ceea ce priveste măsurile programului de guvernare, acestea nu vor putea fi luate imediat pentru că trebuie acoperite mai întâi găurile lăsate de predecesori, spune Victor Ponta.

Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat ca imediat dupa va ocupa functia de premier toti secretarii de stat si toti prefectii vor fi înlocuiti.

O alta masura pe care Guvernul lui Victor Ponta o va lua este anularea hotărârii de guvern prin care urma să se înfiinţeze secţia de limbă maghiară la Universitatea de Medicină din Tîrgu-Mureş.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close