Antena 3 CNN Politică Cad capete în PSD după alegerile locale! Cine pleacă și cine rămâne 

Cad capete în PSD după alegerile locale! Cine pleacă și cine rămâne 

Se ascut cuţitele în PSD, după eşecul de la locale. Marcel Ciolacu vrea să profite de moment pentru a scăpa de mai mulţi lideri incomozi din teritoriu.

Cad capete în PSD după alegerile locale! Cine pleacă și cine rămâne 
Sursa foto: hepta
de Diana Dragotescu    |    04 Oct 2020   •   11:15

Pe lista neagră se regăsesc nume grele din partid precum Marian Oprișan, președinte PSD Vrancea, Ioan Mang, președinte PSD Bihor sau Ioan Darzu, șeful PSD Alba. 

Sunt vizați președinții de organizații județene, care au candidat și pentru o funcție de președinte al Consiliului Județean și au pierdut acestă bătălie. Actuala conducere PSD nu vrea însă schimbarea tuturor celor care au pierdut acestă bătălie electorală, ci doar a celor care au intrat în conflict în ultima perioadă cu conducerea Partidului Social Democrat.

Cine ar putea pleca din PSD, după eșecul de la locale  

Printre aceștia se află Marian Oprișan, președinte PSD Vrancea, cel care nu a avut niciodată o relație foarte bună cu Marcel Ciolacu. Sunt și alți președinți de organizații județene care au candidat pentru funcție și au pierdut însă Marcel Ciolacu nu își dorește schimbarea acestora.

Nume în acest sens sunt  Felix Stroe, președinte PSD Constanța, care a pierdut bătalia de la Consiliu Județean, sau Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș. Cei doi sunt apropiați a lui Ciolacu și nu și-ar dori schimbarea acestora din funcții.

Vom vedea care vor fi critericile pe care le vor stabili social democrații mâine, la prima ședința convocată după alegerile locale. Se așteaptă a fi o ședință tensionată.

Cad capete în PSD după alegerile locale! Cine pleacă și cine rămâne 

×
Subiecte în articol: PSD sedinta
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close