Antena 3 Politică Cadou inedit pentru Petre Daea după vizita la oierii din Sibiu. Cum a reacţionat ministrul Agriculturii

Cadou inedit pentru Petre Daea după vizita la oierii din Sibiu. Cum a reacţionat ministrul Agriculturii

de S.T.    |    18 Noi 2017   •   21:40
Cadou inedit pentru Petre Daea după vizita la oierii din Sibiu. Cum a reacţionat ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a primit cadou un fluier, dar nu va cânta la el, pentru că nu vrea „să tulbure urechile altora”.

Întrebat de jurnalişti dacă va învăţa să cânte la fluierul primit sâmbătă la Sibiu, ministrul a spus: „Dumneavoastră aţi văzut că eu îl ţin în mână fluierul, pentru că nu ştiu să îl ţin în gură. Nu vă dau un răspuns afirmativ, pentru că e bine fiecare să cânte la fluier, dacă ştie. Eu neştiind, nu vreau să tulbur urechile altora”.

Ministrul Daea a primit în dar un fluier, ţuică şi telemea de Sibiu.

„Mi-am dorit să ştiu să cânt la fluier. Nu o pot face. Ştiu că plosca-i bună. Bravo! Mulţumesc frumos! (...) Vă mulţumesc că mi-aţi dat posibilitatea să mă întâlnesc cu dumneavoastră în locul în care fluierul se aude şi când tace, oamenii frumoşi se văd şi când nu există, iar cântecul se păstrează acolo unde este şi va dăinui”, a afirmat Daea.

El a lăudat atât brânza telemea, cât şi lâna şi produsele de lână de la oile din zonă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close