Antena 3 CNN Politică Calea Giuleşti din Capitală, ecologizată de primarul Ciprian Ciucu și zeci de voluntari

Calea Giuleşti din Capitală, ecologizată de primarul Ciprian Ciucu și zeci de voluntari

Acţiune de ecologizare pe Calea Giuleşti din Capitală. Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucă, a adunat zeci de voluntari pentru a curăţa zona de gunoaie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2024   •   14:55

Această acțiune de ecologizare a străzii a fost inițiată de primarul Ciucu, care a reușit să mobilizeze un număr impresionant de voluntari.

Printre aceștia s-au numărat și copii, dornici să contribuie la curățarea și îngrijirea mediului înconjurător.

"Am venit alături de tati ca să adunăm gunoaiele ca să ajutăm natura", a spus un copil.

"Suntem alături de domnul primar în fiecare an, este o inițiativă foarte bună și ne face bine comunității", a spus o persoană din Sector 6.

"Facem curățenie pentru noi, pentru aerul curat și mai ales ca noi suntem seniori trebuie să dăm exemplu la cei tineri", a declarat un alt bucureștean.

"Oamenii s-au obișnuit, de-a lungul timpului, să folosească ca groapă de gunoi. Comunitatea m-a rugat să venim să igienizăm. În fiecare an vreau să venim cu voluntari.

Este relativ ușor să vii cu ADP să igienizezi o zonă, dar pentru mine este important ca oamenii din comunitate să-și asume spațiul public. Avem cam cinci hectare de acoperit, nu este deloc puțin", a spus primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Material susținut de PNL

×
Subiecte în articol: Calea Giulești București ecologizare PNL
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close