Antena 3 CNN Politică Călin Popescu-Tăriceanu: ”Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”

Călin Popescu-Tăriceanu: ”Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”

Călin Popescu-Tăriceanu susține că dreptul persoanelor infectate cu coronavirus de a alege ”este grav călcat în picioare!”. ”Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”

Călin Popescu-Tăriceanu: ”Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    03 Dec 2020   •   14:30

”Se fac reglajele fine la „marea mangleală” de pe 6 decembrie! Autoritatea Electorală Permanentă le spune alegătorilor izolați sau carantinați la domiciliu cum pot să voteze! Pe scurt: ei pot beneficia de o urnă specială DOAR dacă depun o cerere și o copie a deciziei de carantină emisă de DSP! Mă întreb cum să depună actele astea dacă sunt izolați? Au toți oamenii acasă XEROX-uri ca să facă copii după decizie? Au toți computere și mail-uri ca să le trimită pe internet?

Actualmente sunt peste 100.000 de români în carantină sau izolare la domiciliu! Dreptul lor de a alege este grav călcat în picioare! Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”, scrie Călin Popescu-Tăriceanu pe o rețea socială.  

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close