Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: Când mi-am dat demisia din PNL, am spus că mă disociez clar de modul în care s-a produs ruperea USL

Călin Popescu Tăriceanu: Când mi-am dat demisia din PNL, am spus că mă disociez clar de modul în care s-a produs ruperea USL

08 Iun 2014   •   18:19
Mircea Ionescu Quintus a declarat, în cadrul unui interviu exclusiv acordat lui Adrian Ursu, că nu înţelege de ce Călin Popescu Tăriceanu a plecat din PNL. În cadrul emisiunii Secvenţial, Călin Popescu Tăriceanu a explicat care au fost motivele plecării sale din Partidul Naţional Liberal.

Eu cred că, la nivelul conducerii PNL, şi vechea şi actuala, deciziile care se iau se iau fără să se ţină cont de opţiunile cetăţenilor şi ale simpatizanţilor noştri, lucru care mi se pare foarte important. Cu alte cuvinte, să se ţină cont nu numai de părerile lor, dar şi de interesele lor, pentru că noi reprezentăm electoratul. Decizia ruperii USL a fost o decizie în interesul personal al fostului preşedinte Antonescu. Acest lucru s-a văzut la agerile pentru Parlamentul European, când PNL a trebuit să suporte sancţiunea electoratului”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

În momentul în care mi-am dat demisia din PNL am spus că mă disociez clar de o astfel de decizie şi de modul în care s-a produs ruperea USL”, a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

Citiţi şi:
Interviu cu Mircea Ionescu Quintus. „Dacă eram preşedintele PNL, USL ar fi continuat”

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close