Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: De ce atâta bătaie de joc? De ce atâta dispreț? Sper că o vor face copiii și nepoții lor!

Călin Popescu Tăriceanu: De ce atâta bătaie de joc? De ce atâta dispreț? Sper că o vor face copiii și nepoții lor!

Călin Popescu Tăriceanu critică dur decizia autorităților de a distribui carduri persoanelor de peste 75 de ani pentru o masă caldă. ”Dar drumul spre iad este pavat cu intenții bune!”, spune Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu: De ce atâta bătaie de joc? De ce atâta dispreț? Sper că o vor face copiii și nepoții lor!
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   16:00

”După ce le-au refuzat mărirea pensiilor cu 40%, așa cum prevedea legea, propagandiștii lui Orban au venit cu un praf în ochii pensionarilor, sperând să mai păcălească niște votanți.

Au distribuit peste 300.000 de carduri pentru persoanele peste 75 de ani și care au venituri sub 800 lei/lună. Frumos, am zice în mod normal! Până la urmă orice ajutor contează și dacă e dat cu scopul de a lua un vot. Aceste carduri pe care fiecare din persoanele de mai sus va primi 180 de lei (adică 6 lei/zi) sunt pentru masă caldă! Ele sunt netransmisibile și fiecare localitate este arondată unui restaurant. Și asta sună bine, pentru că mai dăm de lucru la HORECA închisă tot de Orban!

”Drumul spre Iad e pavat cu intenții bune”

Dar drumul spre iad este pavat cu intenții bune!

Cum cele mai multe persoane care se califică pentru acest ajutor sunt în mediul rural, asta înseamnă că sunt șanse foarte mari ca restaurantul la care sunt arondați să se afle la 10 sau 20 km! Deci, ce șanse sunt ca aceste persoane în vârstă, probabil și suferinde, să facă zilnic această distanță pentru a-și lua masa caldă?

Să zicem că ar face acest efort, dar cât ar costa transportul unei persoane care vrea să folosească aceste carduri? Mult mai mult decât acea masă caldă!

De ce atâta bătaie de joc? De ce atâta dispreț? Pentru că sunt siguri că acești oameni, terorizați de măsurile guvernului Orban, nu vor ieși la vot să-i penalizeze! Sper că o vor face copiii și nepoții lor!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Iranul atacă Israelul în câteva ore, anunţă Wall Street Journal
x close