Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu, despre remanierea guvernamentală: „Nu am discutat cu domnul Dragnea aşa ceva”

Călin Popescu Tăriceanu, despre remanierea guvernamentală: „Nu am discutat cu domnul Dragnea aşa ceva”

Călin Popescu Tăriceanu, despre remanierea guvernamentală: „Nu am discutat cu domnul Dragnea aşa ceva”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2017   •   20:21

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre o eventuală remaniere guvernamentală.

"Nu am discutat cu domnul Dragnea aşa ceva. Am văzut că este un subiect de preocupare jurnalistică în principal, pentru că, aşa cum spuneam de multe ori, ştirile pozitive nu sunt atât de interesante cât sunt cele negative. Or, o remaniere mai degrabă intră în categoria acestor ştiri negative, care par să stârnească şi interesul presei, nu ştiu dacă şi interesul publicului. Le-am tratat ca atare, fără să le dau prea mare importanţă", a afirmat Tăriceanu, la România TV.

Întrebat dacă se întrevede o schimbare a premierului Sorin Grindeanu, în baza afirmaţiilor recente ale Gabrielei Firea, liderul ALDE a refuzat să facă vreun comentariu.

"Nu am să comentez în niciun fel comentariile altor persoane. Cred că pentru orice prim ministru legătura cu partidul care l-a propulsat în funcţie şi care îi asigură susţinerea politică este un factor cheie. Nu ştiu exact să vă dau detalii în legătură cu relaţia domnului prim ministru cu propriul partid", a mai declarat Tăriceanu.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close