Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: Trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună

Călin Popescu Tăriceanu: Trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Președintele Iohannis se folosește de subiectul vaccinului anti COVID-19 pentru a face propagandă goală: "Manipularea nu se încheie aici! Urmează pasul 2, atunci când ne vor spune, direct sau prin intermediari, că vaccinul vine în România pentru că sunt ei nemți și au pile la UE!"

Călin Popescu Tăriceanu: Trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    24 Noi 2020   •   00:05

"Azi, o nouă acțiune propagandistică a dlui Iohannis! Se numește vânzarea pielii ursului din pădure: capitolul vaccinul! Toți știm că el nu există încă, dar asta nu îl împiedică pe dl Iohannis să îl vândă în scop electoral! Pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie și ei nu au ce realizări să arate! Mai mult, îl administrează cu armata! Știți de ce? Tot pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie! Și să te afișezi cu armata dă bine la populație!", a scris Președintele ALDE. într-un mesaj postat luni pe Facebook.

Manipularea nu se încheie aici! Urmează pasul 2, atunci când ne vor spune, direct sau prin intermediari, că vaccinul vine în România pentru că sunt ei nemți și au pile la UE! 

Sper că mai sunt mulți alți români care văd că tot acest spectacol ieftin de fum și petarde al dlui Iohannis este doar propagandă goală și ședințele lui inutile sunt menite doar să țină ocupată atenția publicului și a tăia altora accesul la media!

Tăriceanu: Trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună

Oameni buni, acest vaccin o să apară la un moment dat, poate în primul trimestru a lui 2021, poate în al doilea. Doze puține, priorități pentru medici, armată, poliție, servicii, școli etc, normal! Deci, trebuie să ne pregătim pentru un an 2021 cel puțin la fel de greu ca cel care se termină peste o lună!

De aceea, propunerea noastră este să testăm național, masiv și constant! Și să începem cu cei carantinati în comunitățile lor, cu elevii și cadrele didactice pentru a putea redeschide școlile. Și, când o veni vaccinul, o să-l considerăm o surpriză plăcută! Dar haideți să nu stăm cu mâinile în sân așteptând salvarea de la guvernul Iohannis-Orban, că ne-am cam lămurit!

P.S. V-ați gândit vreodată de ce este o pauză de 2-3 ore între momentul în care se termină întâlnirile dlui Iohannis și momentul în care acesta iese în conferință de presă? Nu doar pentru că urmărește ora de maximă audiență la TV, ci și pentru că atâta durează că cineva să-i scrie un text pe care dl Iohannis să-l recite de pe prompter la o oră de maximă audiență!

Azi, o nouă acțiune propagandistică a dlui Iohannis! Se numește vânzarea pielii ursului din pădure: capitolul vaccinul!...

Posted by Calin Popescu Tariceanu on Monday, 23 November 2020

Călin Popescu Tăriceanu: O nouă măsură fără cap și coadă luată de guvernul Iohannis-Orban. Este frecție la picior de lemn!

Tăriceanu a spus, tot luni, că intrarea în carantină a localităților din jurul Bucureștiului este o nouă măsură fără cap și coadă luată de guvernul Iohannis-Orban.

"Începe să miroasă urât acest refuz al guvernului de a testa masiv, cu teste rapide, cel puțin pe toți cei care sunt carantinați. Refuzul de a folosi aceste teste rapide, care costă 40-50 de lei, și insistența de a le folosi pe cele de 350-400 lei mă face să mă gândesc că în spatele acestui refuz este o nouă afacere necurată pusă la cale de guvern! Cred că cineva a cumpărat multe teste scumpe și până când ele nu se vor epuiza și unii PNL-iști nu își vor umple buzunarele testele rapide și ieftine nu vor primi undă verde!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe o rețea socială. 

 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close