Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu, tentat să se uite la Game of Thrones

Călin Popescu Tăriceanu, tentat să se uite la Game of Thrones

Călin Popescu Tăriceanu, tentat să se uite la Game of Thrones
19 Apr 2019   •   18:00

Game of Thrones/Urzeala tronurilor face noi adepți chiar și la final. Unul dintre ei ar putea fi chiar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"De câteva zile, peste tot pe unde mă uit, fie pe stradă, fie pe telefon, fie pe laptop, văd numai bannere cu Game of Thrones sau #GOT, cum e prescurtarea.

Ieri seară am încercat să mă luminez și l-am întrebat pe băiatul meu mai mare, Călin, să îmi explice ce e cu toată această agitație. Răspunsul lui: cum, nu ai auzit de Jon Snow, de Daenerys Targaryen? Dar tu la ce te uiti?

Pe vremea mea (iată că am ajuns să spun și asta) eroii erau Pistruiatul, Anton Lupan din toate „Pânzele sus” sau Plutonierul Căpșună cu câinele Costel, iar chestiunile SF erau în cărțile lui Jules Verne. Dar pe nicăieri nu am auzit de Targaryen sau Lannister.

Din toate explicațiile lui Călin am înțeles un lucru: că nu se știe dacă acest Jon Snow trăiește sau nu la final. Asta încă nu mi-e clar. Nu știu cine mă poate lămuri. Se pare că nu am altă variantă decât să mă uit. Sau să citesc toate volumele", a scris Tăriceanu, pe Facebook.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close