Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: Trebuie să lăsăm la o parte disputele politice şi să ne facem datoria (VIDEO)

Călin Popescu Tăriceanu: Trebuie să lăsăm la o parte disputele politice şi să ne facem datoria (VIDEO)

Călin Popescu Tăriceanu: Trebuie să lăsăm la o parte disputele politice şi să ne facem datoria (VIDEO)
30 Noi 2008   •   21:28

?Eu si PNL ne angajăm în lupta ca românii să duca o viaţă mai bună. Este misiunea noastră să-i ajutăm pe toţi românii să-şi îndeplinească visele. Vreau ca românii să meargă înainte şi nu să se întoarcă spre trecut? ,a declarat Călin Popescu Tăriceanu, după anunţarea rezultatelor exit poll-ului realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB) referitor la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
"Produsele româneşti se găsesc în toate capitalele europene. Valorile noastre sunt respectate în toată lumea. România de astăzi e un exemplu de cât de departe se ajunge când guvernul lucrează mână în mână cu poporul.? a adăugat Tăriceanu.
Nu toti românii simt beneficiile economice. Milioanele de români merită să vadă cum condiţiile de viaţă se schimbă în bine, a mai spus premierul.
Trebuie să punem în aplicare planul de creştere economică în care vom investi zece milioane de euro. În ultimii patru ani, România a înregistrat cea mai mare creştere economică din ultimii ani. Cea mai sigură cale de a depăşi aceste provocări este să lucrăm împreună, consideră Călin Popopescu Tăriceanu.
Drumul de acum înainte va fi unul dificil. Calea de a depăşi obstacolele este să fim uniţi şi să avem încredere în forţa noastră ca naţiune.
Călin Popescu Tăriceanu şi-a încheiat discursul cu următoarele cuvinte:?Dragi români, a fost o onoare să servessc poporul român ca prim-ministru pentru patru ani. Vreau să felicit toate partidele, pe toţi candidaţii care au participat la campania PNL. Mai avem multe de făcut. Trebuie să lăsăm la o parte disputele politice şi să ne facem datoria.?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close