Antena 3 CNN Politică Deputații nu mai vor cantină ieftină. Aleșii se plâng de mâncarea proastă și meniul cu “doar trei feluri”

Deputații nu mai vor cantină ieftină. Aleșii se plâng de mâncarea proastă și meniul cu “doar trei feluri”

Deputații nu mai vor cantină ieftină. Aleșii se plâng de mâncarea proastă și meniul cu “doar trei feluri”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Apr 2016   •   10:52

Parlamentarii sunt nemulţumiţi de mâncarea de la cantina din Parlament şi au venit cu o idee. După ce Varujan Pambuccian a propus ca lifturile din Parlament să nu mai fie folosite de turişti deoarece se strică şi nu există bani pentru reparaţii, este rândul unui alt deputat să-şi arate nemulţumirea faţă de condiţiile din Parlament.

Mate Andras Levente a propus transformarea cantinei de la parter în restaurant privat, pe motiv că mâncarea este proastă şi meniul conţine doar 3 feluri.

Reporterul Antena 3 Andreea Dumitrache are toate detaliile:

“A fost o propunere făcută fără microfon, în spatele ușilor închise, într-o ședință de Birou Permanent. Spunea deputatul UDMR că ar trebui făcut ceva cu restaurantul din Palatul Parlamentului, cel care aparține de Camera Deputaților. Se plângeau deputații că mâncarea este proastă, că acele condiții nu sunt optime, că meniul nu a fost îmbogățit și că ar trebui făcut ceva pentru că, prin comparație, la Senat a venit o firmă privată, unde s-au făcut investiții și se mănâncă mult mai bine. Tocmai de aceea, au cerut Secretarului General al Camerei Deputaților să găsească o soluție, așa încât în Cameră să fie condiții mai bune.”

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close