Antena 3 Politică Camera Deputaţilor va lua act de încetarea mandatului Monicăi Iacob Ridzi, după condamnare

Camera Deputaţilor va lua act de încetarea mandatului Monicăi Iacob Ridzi, după condamnare

04 Mar 2015   •   17:56
Camera Deputaţilor va lua act de încetarea mandatului Monicăi Iacob Ridzi, după condamnare

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, miercuri, o scrisoare de la Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală referitoare la condamnarea definitivă la 5 ani de închisoare a deputatului Monica Iacob Ridzi, urmând ca plenul acestui for legislativ să ia act de încetarea mandatului de deputat.

Marţi seară, după aproximativ 27 d ore, Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferată de la secţia exterioară Cluj a Penitenciarului Gherla, în baza unei solicitări personale de internare în spital, ea motivând că suferă de mai multe boli şi că se simte rău.

Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat, marţi, că Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor aşteaptă deciziile instanţei de condamnare definitivă la închisoare a deputaţilor Gigi Neţoiu şi Monica Iacob Ridzi ?pentru a-i putea scoate din cvorumul? acestui for legislativ.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de către instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. Fostul ministru s-a predat la Poli?ia Judeţeană Cluj, fiind încarcerată la sec?ia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde va sta în perioada de carantină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close