Antena 3 Politică Campania electorală a început în şcolile din Suceava: Banner al UNPR, afişat la un concurs şcolar

Campania electorală a început în şcolile din Suceava: Banner al UNPR, afişat la un concurs şcolar

27 Feb 2012   •   19:51
Campania electorală a început în şcolile din Suceava: Banner al UNPR, afişat la un concurs şcolar
Sursa foto: Foto: Antena 3

Campania electorală a început în şcoli. La un concurs de nataţie de la o şcoală din municipiul Suceava, a fost afişat un banner al UNPR,  partid care a finanţat competiţia. Directoarea şcolii spune că habar nu a avut.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a cerut, luni, destituirea directorului unei şcoli generale din municipiul Suceava care a permis ca amplasarea banner-uluil UNPR.
   
Băişanu a spus, într-o conferinţă de presă, că în week-end a asistat la un concurs şcolar de înot la care lua parte şi fiica lui şi a constatat cu surprindere că în incinta sălii bazinului de înot, care aparţine Şcolii generale nr. 3 din municipiu, a fost amplasat un banner al UNPR.
   
"Este inadmisibil să se ajungă până la astfel de gesturi. Cer UNPR să-şi retragă imediat banner-ul de acolo, iar inspectorul şcolar general să demită directorul acestei şcoli generale pentru că a permis ingerinţe politice într-o şcoală", a spus Băişanu, citat de Mediafax.
   
El a subliniat că atunci când a văzut banner-ul UNPR şi-a adus aminte de perioada când era elev, iar în şcoală vedea peste tot chipul "Stejarului din Scorniceşti", steagurile PCR sau stema PCR.
   
Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Petru Carcalete, a spus că a aflat de la ziarişti despre această situaţie.
   
"Vom analiza să vedem cum s-a întâmplat aşa ceva", a spus Carcalete.
   
Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că UNPR a fost sponsor al unui concurs organizat de Asociaţia judeţeană de nataţie.
   


×
Subiecte în articol: UNPR competitie Suceava inot presedintele PNL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close