Antena 3 CNN Politică Campanie cu Obama, Madonna, Mona Lisa şi Mozart

Campanie cu Obama, Madonna, Mona Lisa şi Mozart

Campanie cu Obama, Madonna, Mona Lisa şi Mozart
27 Noi 2008   •   17:56

Barack Obama, Madonna, Mona Lisa şi Mozart fac echipă pe afişul candidatului UDMR la un loc de senator de Cluj, Peter Eckstein Kovacs. Totul promovat sub mesajul portocaliu ?Votează omul, nu poza de grup?, aluzie la metoda de campanie a rivalilor din PD-L care zâmbesc trecătorilor de pe afişele unde pozează braţ la braţ cu primarul Clujului, preşedintele PD-L, Emil Boc, dar şi cu preşedintele Consiliului Judeţean.
?Ideea este votul uninominal şi mi se pare că este cel puţin făţărnicie, dacă nu renunţarea la principiul uninominalului, când te prezinţi întotdeauna în poze de grup?, a explicat Eckstein noul său demers de campanie.

Senatorul a afirmat că i se pare în regulă dacă pe un afiş apare un candidat pentru Senat şi doi candidaţi pentru Camera Deputaţilor, dacă colegiilor lor sunt aceleaşi, însă fotografiile care includ şi persoane care nu candidează nu reprezintă decât o ?întinare? a ideii de vot uninominal.

?Când apar nouă candidaţi, între care, scos în evidenţă e primarul (Emil Boc, n.r.), de altfel foarte popular, cu care nu am nicio problemă, mi se pare că este întinarea ideilor privind uninominalul şi atunci am spus că pot şi eu să fac aşa ceva şi l-am rugat pe Barack Obama, pe Madonna, pe Wolgang Amadeus Mozart şi Mona Lisa, să îmi fie tovarăşi într-o poză trucată, marcată ca şi trucaj?, a afirmat candidatul UDMR.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Campanie UDMR Mona Lisa Obama
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close