Antena 3 CNN Politică Campanie pentru şefia PDL: Boc înghesuit în microbuz, limuzinele în spate

Campanie pentru şefia PDL: Boc înghesuit în microbuz, limuzinele în spate

Campanie pentru şefia PDL: Boc înghesuit în microbuz, limuzinele în spate
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Mai 2011   •   09:07
Alegerile interne din PDL au intrat în linie dreaptă, iar candidaţii fac tot posibilul săştige susţinerea organizaţiilor din teritoriu. Preşedintele PDL, Emil Boc a fost marţi în Călăraşi şi la Amara, în campanie electorală.

A mers acolo înso
ţit de principalii săi susţinători, înghesuiţi într-un microbuz. În spatele lor, s-a aflat tot timpul coloana oficială a Guvernului, adică limuzinele. Emil Boc susţine însă că toate cheltuielile au fost plătite din buzunarul PDL.

Acuzat că îşi face campanie electorală pe bani publici, preşedintele PDL Emil Boc a aplelat la microbuz pentru ultima deplasare la Amara. Doar de ochii presei, însă. Ceva mai în spate însă venea şi coloana oficială.

Venit cu treabă la partid, Emil Boc a refuzat să stea însă de vorbă cu localnicii din Amara.

De aproape o lună, premierul Emil Boc bate ţara în lung şi în lat ca să-i convingă pe democrat-liberalii de peste tot, că el merită să fie şeful PDL în continuare. Peste tot a mers doar cu maşinile Guvernului.Nimic anormal, susţin reprezentanţii Executivului.

"Oricine ar ocupa funcţia de prim-ministru ar beneficia de pază şi protecţie 24 de ore din 24, potrivit legii. Actul de guvernare nu se poate întrerupe în timpul campaniei. Premierul a avut astfel de acţiuni şi până acum", a declarat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.
 


 

×
Subiecte în articol: Emil Boc campanie electorala pdl microbuz
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close