Antena 3 CNN Politică “Când te laudă duşmanul, ia aminte!" Ce spune Ion Iliescu despre faptul că Traian Băsescu l-ar vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale

“Când te laudă duşmanul, ia aminte!" Ce spune Ion Iliescu despre faptul că Traian Băsescu l-ar vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale

“Când te laudă duşmanul, ia aminte!" Ce spune Ion Iliescu despre faptul că Traian Băsescu l-ar vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Noi 2013   •   17:15

Ion Iliescu a declarat, joi, că ieşirile de nervozitate ale liderilor USL, manifestate recent, nu fac bine Uniunii. Preşedintele de onoare al PSD susţine că efectul acestei situaţii constă în faptul că preşedintele Traian Băsescu exploatează această slăbiciune ca să introducă elemente de zâzanie.

"Sunt ieşiri de nervozitate care nu sunt deloc benefice celor în cauză. Nu sunt benefice acestei alianţe, care a fost un lucru bun şi un act politic şi responsabil şi eficient", a declarat Ion Iliescu, citat de Mediafax.

Întrebat cum apreciază afirmaţia şefului statului, Traian Băsescu, potrivit căruia ar pune ştampila, la prezidenţiale, pe Crin Antonescu în detrimentul lui Victor Ponta, Iliescu a precizat: "Păi, iată, unul din efecte: Băsescu s-a şi agăţat de un element de slăbiciune ca să introducă elemente de zâzanie. Deci din asta trebuie să se înveţe! Când te laudă duşmanul, ia aminte!".

Iliescu a mai precizat că USL ar trebui să aibă şanse să reziste până anul viitor, dar a menţionat că acest lucru "depinde de oameni".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că între Victor Ponta şi Crin Antonescu în turul doi la prezidenţiale nu va ezita să pună votul pe liberal.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close