Antena 3 CNN Politică El este Ionuţ Bogdan Iagăru, candidatul AUR de la primăria unei comune din Olt, care a agresat două fete

El este Ionuţ Bogdan Iagăru, candidatul AUR de la primăria unei comune din Olt, care a agresat două fete

Candidatul Partidului AUR la Primăria comunei Valea Mare, Ionuţ Bogdan Iagăru, a agresat şi înjurat mai multe tinere care făceau un sondaj prin comună.

El este Ionuţ Bogdan Iagăru, candidatul AUR de la primăria unei comune din Olt, care a agresat două fete
Sursa foto: YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2024   •   20:15

Ionuţ Bogdan Iagăru le-a înjurat şi a încercat să le intimideze pe tinerele care, joi, făceau un sondaj de opinie în comuna Valea Mare. Una dintre victime a reuşit să filmeze momentul. Fetele vor face plângere la Poliție. 

Ionuţ Bogdan Iagăru nu era la prima abatere, fiind un contrabandist cu „state vechi”. În iunie 2010, el a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Economice, din cadrul IPJ Olt, pe raza oraşului Potcoava, în timp ce conducea un autoturism în care transporta 32.950 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 104.350 lei.

Ţigările proveneau tot din Republica Moldova şi din Ucraina. Cu aceeaşi ocazie, dar în Valea Mare, poliţiştii au oprit un alt autoturism cu ţigări de contrabandă, condus de tatăl lui Iagăru, Marin Iagăru, de 60 de ani.

În urma acestui eveniment, Ionuţ Bogdan Iagăru a fost condamnat, în iulie 2012, de magistraţii Tribunalului Olt, la trei ani de închisoare cu suspendare. Ulterior, în luna mai 2013, Curtea de Apel Craiova i-a redus pedeapsa la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ca, în aprilie 2014, sentinţa să rămână definitivă prin hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Familia Iagăru este cunoscută pentru contrabanda cu ţigări. În mai 2011, tatăl şi unchiul lui Ionuţ Bogdan Iagăru, Marin Iagăru şi Ion Iagăru, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul IPJ Olt, după ce la locuinţele lor au fost găsite ţigarete de contrabandă.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că aceştia au achiziţionat ţigarete de contrabandă, fără plata taxelor vamale, pe care le-au depozitat la domiciliile lor, de unde, ulterior, le-au comercializat, pe raza municipiului Slatina, la diverse persoane fizice şi juridice.

×
Subiecte în articol: candidat aur IPJ Olt fete agresate
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close