Antena 3 CNN Politică Nimeni nu se aștepta! Candidat surpriză la Primaria Capitalei: Merg către alegeri cu toată viteza!

Nimeni nu se aștepta! Candidat surpriză la Primaria Capitalei: Merg către alegeri cu toată viteza!

Marian Vanghelie a scris pe blogul personal că se îndreaptă cu toată viteza către alegerile pentru Primăria Capitalei. Fostul primar al sectorului 5 declară că își dorește să candideze împotriva lui Victor Ponta, pentru că acesta ”ar trebui exclus din politică”.

Nimeni nu se aștepta! Candidat surpriză la Primaria Capitalei: Merg către alegeri cu toată viteza!
Sursa foto: Facebook / Primaria Bucuresti
de Laura Dinu    |    22 Iul 2020   •   19:02

”Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez. PSDI va avea candidați în tot Bucureștiul, la fiecare sector.

Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică. Din păcate, la noi, în România, percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Incorect! Un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume și care se ține de cuvânt.

Din această cauză suntem în stadiul actual în care nu mai avem nici politicieni pentru că am considerat că cei care mint și sunt alunecoși sunt adevărații politicieni. Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol ne veți vedea unii lângă alții”, scrie Marian Vanghelie pe blogul personal. 

Mă pregătesc să candidez

Marian Vanghelie a declarat la începutul lunii iulie că se gândește serios să candideze din nou la primărie. Vanghelie și-a încheiat ultimul mandat de primar al Sectorului 5 în anul 2016, dar în tot acest timp gândul de a reveni în prim-planul politicii românești nu i-a dat pace deloc.

"Mă pregătesc să candidez. Tot am văzut că domnul Ponta vrea să-și anunțe candidatura și cred că mă decid să candidez până la urmă pentru că ar trebui să vedem într-adevăr dacă totuși un om care a condus Partidul Social Democrat, am fost coleg cu el, primul ministru pus de PSD, e adevărat că n-a votat niciodată, așa a spus întotdeauna că nu a votat candidații la președinție ai PSD, nici pe Ion Iliescu, nici pe Mircea Geoană, dar e un social-democrat, așa vrea dânsul să se numească.

Asta m-a stimulat și vreau să văd dacă poate să ia mai multe voturi ca mine. Sunt tare curios. Dânsul tot spune că eu mint, că eu nu știu ce... Să vedem cine minte dintre noi sau cine a mințit până acum și cine a avut demnitatea să spună lucrurilor pe nume și cine a făcut ce a făcut", a spus Marian Vanghelie.

×
Subiecte în articol: marian vaghelie primaria capitalei
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close