Antena 3 CNN Politică Candidat surpriză la Primăria Iași

Candidat surpriză la Primăria Iași

Candidat surpriză la Primăria Iași
28 Feb 2016   •   20:05

Deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea UNPR, în timp ce senatorul Marin Burlea este propunerea aceluiaşi partid pentru şefia Consiliului Judeţean, lansarea candidaţilor UNPR Iaşi având loc duminică, în prezenţa a 500 de persoane, scrie news.ro.

Liderul UNPR Iaşi, deputatul Gheorghe Emacu, a anunţat că deputatul Camelia Bogdănici va candida la Primăria Iaşi din partea acestei formaţiuni politice, el adăugând că speră ca UNPR să devină a treia forţă din judeţul Iaşi după alegerile din iunie.

Bogdănici a precizat că vrea să fie candidatul surpriză la Primărie, ea afirmând că "este necesar ca oamenii buni să se implice tot mai mult în politică".

Camelia Bogdănici este medic oftalmolog şi totodată cadru didactic la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar în 2012 a fost aleasă deputat pe listele PDL. Ulterior, ea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, iar din februarie 2015 este membru UNPR.

UNPR îl susţine pe senatorul Marin Burlea pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi, acesta urmând să deschidă lista consilierilor judeţeni UNPR.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close