Antena 3 CNN Politică Candidaţii şi soţiile lor, după confruntare: Ce trebuia să se vadă s-a văzut (VIDEO)

Candidaţii şi soţiile lor, după confruntare: Ce trebuia să se vadă s-a văzut (VIDEO)

Candidaţii şi soţiile lor, după confruntare: Ce trebuia să se vadă s-a văzut (VIDEO)
20 Noi 2009   •   21:59

?Ceilalţi doi candidaţi au pretenţia de a ne asuma o virginitate politică, însă românii nu aleg programe, ei aleg un om?, a declarat Crin Antonescu după marea confruntare de la Palatul Parlamentului la care au luat parte, alături de el, Mircea Geoană şi Traian Băsescu.

Candidatul PNL la prezidenţiale a susţinut, la ieşirea de la dezbatere, că aceasta nu s-a referit la ?demascarea celorlalţi candidaţi?. ?Fiecare dintre noi ne-am demascat, dar ce se poate vedea într-o astfel de întrunire s-a văzut?, a subliniat Crin Antonecu.
Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu s-a declarat încrezătoare în şansele soţului ei despre care a spus că a câştigat această confruntare deoarece ?este cel mai bun?.

Mircea Geoană a spus că a fost ?în linii mari o dezbaterea civilizată cu accente ironice din patrea celor care sunt profesionişti în astfel de şiretlicuri?. Candidatul PSD la prezidenţiale fost întrebat de reporteri, la ieşirea de la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, despre absenţele notabile din public ale unor nume importante din cadrul PSD, printre care se numără Ion Iliescu, Mariean Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi Adrian Năstase.

Geoană a răspuns precizând că ?avem în acest moment plăcuta sarcină să spunem că suntem cu toţii uniţi în partidul nostru?. Şi soţia acestuia a spus că are încredere în şansele soţului său la câştigarea funcţiei supreme în stat. ?Este prima dezbatere la care particip şi mi s-a părut civilizată?, a declarat Mihaela Geoană.

Traian Băsescu, candidatul din partea PDL la prezidenţiale, a plecat de la confruntarea organizată la Palatul Parlamentului fără a oferi vreo declaraţie.

Reacţii după confruntare


Fotografie de grup cu cei trei candidaţi la preşedinţie, după marea confruntare


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Mircea Geoană
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close