Antena 3 Politică Candidatul UDMR la preşedinţia CJ Bihor îndeamnă alegătorii să voteze un maghiar

Candidatul UDMR la preşedinţia CJ Bihor îndeamnă alegătorii să voteze un maghiar

23 Mai 2012   •   14:48
Candidatul UDMR la preşedinţia CJ Bihor îndeamnă alegătorii să voteze un maghiar
Sursa foto: Foto:jdd.ro

Candidatul UDMR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, îşi derulează campania în Oradea şi în judeţ prin discuţii cu oamenii pe care îi îndeamnă să-l voteze în data de 10 iunie, astfel încât administraţia judeţeană să aibă din nou un preşedinte de etnie maghiară, aşa cum s-a întâmplat în perioada 2004-2008, informează Agerpres. În acea perioadă, la conducerea Consiliului Judeţean Bihor s-a aflat liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru.

Potrivit unui comunicat remis miercuri de staff-ul său de campanie, Pasztor Sandor a fost prezent marţi în corturile de campanie instalate în Parcul Magnoliei, Piaţa Decebal şi Piaţa Mare din Oradea, ocazie cu care s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai oraşului, cărora le-a ascultat problemele, părerile şi observaţiile personale.

Oamenii au discutat şi despre colaborările reuşite dintre instituţia condusă de Pasztor Sandor, Administraţia Bazinală de Apă 'Crişuri', cu administraţia locală. O temă populară şi apreciată de orădeni a fost amenajarea malului Crişului Repede pe raza municipiului Oradea, inclusiv inaugurarea recentă a unui nou tronson, lung de peste 500 de metri, de care orădenii s-au arătat foarte mulţumiţi.

Candidatul la şefia CJ Bihor i-a îndemnat pe orădeni să meargă la urne în data de 10 iunie şi să-l voteze, „astfel încât administraţia judeţeană să aibă din nou un preşedinte de etnie maghiară, aşa cum s-a întâmplat în perioada 2004-2008, când la conducerea Consiliului Judeţean Bihor s-a aflat liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru.“×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close