Antena 3 CNN Politică Candidatul UDMR la preşedinţia CJ Bihor îndeamnă alegătorii să voteze un maghiar

Candidatul UDMR la preşedinţia CJ Bihor îndeamnă alegătorii să voteze un maghiar

Candidatul UDMR la preşedinţia CJ Bihor îndeamnă alegătorii să voteze un maghiar
Sursa foto: Foto:jdd.ro
23 Mai 2012   •   14:48

Candidatul UDMR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, îşi derulează campania în Oradea şi în judeţ prin discuţii cu oamenii pe care îi îndeamnă să-l voteze în data de 10 iunie, astfel încât administraţia judeţeană să aibă din nou un preşedinte de etnie maghiară, aşa cum s-a întâmplat în perioada 2004-2008, informează Agerpres. În acea perioadă, la conducerea Consiliului Judeţean Bihor s-a aflat liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru.

Potrivit unui comunicat remis miercuri de staff-ul său de campanie, Pasztor Sandor a fost prezent marţi în corturile de campanie instalate în Parcul Magnoliei, Piaţa Decebal şi Piaţa Mare din Oradea, ocazie cu care s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai oraşului, cărora le-a ascultat problemele, părerile şi observaţiile personale.

Oamenii au discutat şi despre colaborările reuşite dintre instituţia condusă de Pasztor Sandor, Administraţia Bazinală de Apă 'Crişuri', cu administraţia locală. O temă populară şi apreciată de orădeni a fost amenajarea malului Crişului Repede pe raza municipiului Oradea, inclusiv inaugurarea recentă a unui nou tronson, lung de peste 500 de metri, de care orădenii s-au arătat foarte mulţumiţi.

Candidatul la şefia CJ Bihor i-a îndemnat pe orădeni să meargă la urne în data de 10 iunie şi să-l voteze, „astfel încât administraţia judeţeană să aibă din nou un preşedinte de etnie maghiară, aşa cum s-a întâmplat în perioada 2004-2008, când la conducerea Consiliului Judeţean Bihor s-a aflat liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru.“



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close