Antena 3 CNN Politică Cardurile cu reduceri pentru membrii PSD, apreciate de Iliescu: O încercare de modernizare

Cardurile cu reduceri pentru membrii PSD, apreciate de Iliescu: O încercare de modernizare

Cardurile cu reduceri pentru membrii PSD, apreciate de Iliescu: O încercare de modernizare
Sursa foto: Ion Iliescu
27 Apr 2010   •   17:37

Fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a deschis, marţi, portofelul în faţa jurnaliştilor, spunându-le că "l-a golit complet" şi că mai păstrează în acesta doar cartea de identitate, carnetul de revoluţionar, nişte cărţi de vizită şi un pieptene. El a lăudat ideea liderului PSD Victor Ponta de a oferi noilor membri de partid carduri care atestă atât calitatea de social-democrat, dar care oferă acestora şi posibilitatea achiziţionării unor produse dintr-o reţea de magazine sau de bilete la preţ redus la teatru sau la film.
Iliescu şi-a dechis portofelul pentru jurnaliştii care doreau să ştie dacă preşedintele de onoare al PSD mai are carnetul de membru al PSD. Iliescu a confirmat că mai are carnetul de membru al PSD şi că îl ţine acasă.
"L-am golit complet. Mai am aicea buletinul şi atât. În rest nu mai am. A...Mai e legitimaţia de luptător pentru victoria Revoluţiei române. În rest, cărţi de vizită. Nu vreau să îmi umplu buzunarele", a spus Iliescu, care a găsit în portofel, pe lângă acestea, şi un pieptene.
În ceea ce priveşte iniţiativa liderului PSD Victor Ponta de a a oferi carduri cu reduceri la magazine noilor membri de partid, în loc de carnete clasice, preşedintele de onoare a apreciat-o ca o încercare de modernizare.
"Este o încercare de a folosi instrumente moderne, pentru că lumea acum este obişnuită cu mijloacele acestea noi, electronice, de mişcare în toate domeniile. Aşa că e încercare de modernizare probabil şi a acestui element, instrument de legătură a tânărului cu partidul", a comentat Iliescu.
Iliescu a amintit că atunci când a înfiinţat FSN, carnetele erau clasice şi de culoare albastră. "Atunci erau carnete clasice, care se foloseau. Erau albastre pe vremea aceea, la FSN. A fost FSN, FDSN, PDSR, apoi PSD, care a avut vreo trei variante de carnet, după unirea cu fostul PDSR ", a mai spus Iliescu.
Întrebat dacă va schimba carnetul de partid cu un card, Iliescu a spus că depinde de practica pe care o vor gândi cei din conducerea PSD, care se ocupă de organizare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close