Antena 3 CNN Politică Care a fost ultima postare pe Facebook a lui Mihai Tudose, în calitate de prim-ministru

Care a fost ultima postare pe Facebook a lui Mihai Tudose, în calitate de prim-ministru

Care a fost ultima postare pe Facebook a lui Mihai Tudose, în calitate de prim-ministru
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Ian 2018   •   22:12

Mihai Tudose a demisionat de la conducerea Guvernului. Ultima postare publică a sa, în calitate de premier, a fost luni, însă nu a fost legată de situația din PSD.

”Sărbătorim astăzi Ziua Culturii Naționale, un moment prielnic pentru a reflecta asupra contribuției constante pe care cultura o are în dezvoltarea statului și a fiecăruia dintre noi în parte.

De-a lungul veacurilor, cultura a unit oamenii și a dat contur identității naționale. Ea ne-a ajutat să dărâmăm barierele prejudecăților și, în momente grele, a scos la lumină spiritualitatea. Cultura oferă cetățenilor săi sentimentul mândriei și al demnității și conferă statului aura unicității.

Deloc întâmplător, Ziua Culturii coincide cu ziua de naștere a celui mai mare poet al României, Mihai Eminescu. La 168 de ani de la nașterea sa, Eminescu rămâne un exemplu despre cum să armonizezi tradiția cu modernitatea, fiind, totodată, expresia absolută a culturii românești.

Avem datoria de a transmite generațiilor viitoare cultura, luată cu împrumut de la toți cei care au consolidat-o. Anul Centenarului reprezintă cea mai bună ocazie să arătăm respectul cuvenit culturii și să ducem mai departe conștiința și identitatea românească” a scris Mihai Tudose pe Facebook.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Facebook
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close