Antena 3 CNN Politică Care este legătura dintre dosarul Toni Greblă şi achitarea lui Băsescu în cazul Flota

Care este legătura dintre dosarul Toni Greblă şi achitarea lui Băsescu în cazul Flota

Care este legătura dintre dosarul Toni Greblă şi achitarea lui Băsescu în cazul Flota
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Ian 2015   •   21:46

Dosarul în care este implicat judecătorul CCR Toni Greblă a ajuns la lumină astăzi, pentru a se putea "masca" din punct de vedere mediatic achitarea fostului preşedinte Traian Băsescu în cazul Flota, este de părere avocatul Pavel Abraham.

 
"Cred că acest caz (dosarul Toni Greblă - n.r.) a fost adus în lumină în ziua aceasta, pentru a masca soluţia dată în cazul Flota al fostului preşedinte Traian Băsescu (de achitare - n.r.). Soluţie dată pentru ca mediatic să acopere, ca presa şi ceilalţi să nu pună în valoare foarte tare acest lucru.
 
Spun asta deoarece, aşa cum am văzut, se trec acolo două rochii - din perspectiva juridică în cauză, sunt sub demnitatea şi nivelul unei personalităţi. Asemenea cazuri este bine să nu apară, pentru a nu compromite o instituţie ca şi Curtea Constituţională", a comentat avocatul Pavel Abraham, joi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Judecătorul Curţii Constituţionale (CC) Toni Greblă a fost adus la DNA, joi dimineaţă, pentru a fi audiat într-un dosar în care există suspiciuni că ar fi săvârşit infracţiunea de trafic de influenţă.

Ulterior, în cursul după-amiezei, a apărut informaţia că procurorii anticorupţie au decis clasarea dosarului Flota, în care fostul preşedinte Traian Băsescu era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare, "întrucât faptele nu există", a anunţat DNA. 
 

×
Subiecte în articol: Toni Grebla Flota Pavel Abraham Subiectiv
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close