Antena 3 CNN Politică Care este singurul om din PDL pe care îl preţuieşte Crin Antonescu

Care este singurul om din PDL pe care îl preţuieşte Crin Antonescu

Care este singurul om din PDL pe care îl preţuieşte Crin Antonescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Iun 2012   •   22:29

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că nu are de gând să colaboreze în niciun fel cu PDL, dar a spus că preţuieşte un singur om din acest partid şi anume pe Cezar Preda, deoarece a avut curajul să-i riposteze lui Traian Băsescu.

"Dintre liderii pe care i-am văzut în acest partid, nu vreau nicio colaborare cu el, dar am remarcat un lucru, e un singurul om care a avut curaj să-i riposteze lui Traian Băsescu decent, dar ferm, în vreme ce acesta era la Putere cu toate pârghiile în mână. Acela este Cezar Preda care în momentul când Băsescu l-a insultat grosier şi pe el şi pe Vasile Blaga, călcându-l în picioare, insultându-l pentru că a pierdut nişte alegeri la Buzău, Cezar Preda a avut curajul să-i riposteze marelui comandant victorios într-un mod foarte demn şi foarte ferm. Am apreciat lucrul ăsta, e un om cu care m-aş saluta cu plăcere, pentru că-l preţuiesc pentru acest gest", a declarat Antonescu, la un post TV, potrivit Agerpres.

El a adăugat că nu trebuie "să se sperie" nimeni, pentru că nu doreşte să facă nicio colaborare cu PDL, iar colegul său Eugen Nicolaescu care a vorbit despre această posibilitate "face teorie".

Despre Radu Berceanu care a spus că dacă Antonescu ajunge preşedintele ţării el emigrează, liderul PNL a susţinut că acesta este frustrat.





×
Subiecte în articol: Crin Antonescu pdl cezar preda
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close