Antena 3 Politică Carmen Dan, propuneri de modificare a Codului penal privind infracţiunile de ucidere şi ultraj

Carmen Dan, propuneri de modificare a Codului penal privind infracţiunile de ucidere şi ultraj

06 Dec 2017   •   16:28
Carmen Dan, propuneri de modificare a Codului penal privind infracţiunile de ucidere şi ultraj
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen DAN

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat miercuri că au fost transmise Ministerului Justiţiei propuneri de modificare a Codului penal în ceea ce priveşte infracţiunile de ucidere, de ultraj şi de ultraj judiciar. 

"Şi ieri am trecut printr-o situaţie foarte gravă - un poliţist, un angajat al ministerului, un luptător din Departamentul de acţiuni speciale se zbate astăzi între viaţă şi moarte. Mai departe fac menţiunea că în data de 2 august noi am transmis către Ministerul Justiţiei o serie de propuneri de modificare a Codului penal în ceea ce priveşte infracţiunea de ucidere, de ultraj şi de ultraj judiciar", a declarat Carmen Dan la începutul şedinţei de guvern. 

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că această problematică se regăseşte în pachetul legislativ care vizează modificarea Codurilor penale. 

"Am primit răspuns în data de 13 septembrie de la domnul ministru al Justiţiei, care a precizat că problematica ridicată este analizată la nivelul Ministerului Justiţiei, iar ea va face obiectul inserării acestor propuneri în pachetul legislativ sau în procesul de evaluare a Codurilor penale. Îi mulţumesc domnului ministru al Justiţiei şi îl rog în continuare să ne sprijine în acest demers", a mai afirmat Carmen Dan. 

Sursă: Agerpres
×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close