Carmen Dan, viitorul ministru al Afacerilor Interne, reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa

de S.T.    |    04 Ian 2017   •   11:32
Carmen Dan, viitorul ministru al Afacerilor Interne, reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa

Carmen Dan, propunerea pentru funcția de ministru de Interne, a oferit o reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa în comisiile de specialitate.

„Din punctul meu de vedere a fost o audiere aşa cum ar trebui să se desfăşoare. Nu, nu am venit pregătită cu întrebări, am venit pregătită cu programul de guvernare”, a declarat Carmen Dan.

Carmen Dan - aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne

„S-a supus la vot, a fost decizia comisiei ca jurnaliștii să nu fie lăsați în sală. Nu am influențat în niciun fel hotărârea”, a mai spus Carmen Dan.

„Voi analiza foarte bine ce se întâmplă la Ministerul de Interne şi care sunt vulnerabilităţile. Din informaţiile mele, ne confruntăm cu o problemă de subdimensionare a resurselor umane şi voi continua măsurile de asigurare a dotării tehnice şi logistice. În medie, ies din sistem în jur de 2.800 de cadre. Anul acesta ne-am confruntat cu o ieşire masivă din sistem, de aproximativ 12.000. A apărut acel act normativ care a creat posibilităţi avantajoase pentru pensionare”, a declarat Carmen Dan, la încheierea audierii.

x close