Antena 3 CNN Politică Carmen Dan, viitorul ministru al Afacerilor Interne, reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa

Carmen Dan, viitorul ministru al Afacerilor Interne, reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa

Carmen Dan, viitorul ministru al Afacerilor Interne, reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa
de S.T.    |    04 Ian 2017   •   11:32

Carmen Dan, propunerea pentru funcția de ministru de Interne, a oferit o reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa în comisiile de specialitate.

„Din punctul meu de vedere a fost o audiere aşa cum ar trebui să se desfăşoare. Nu, nu am venit pregătită cu întrebări, am venit pregătită cu programul de guvernare”, a declarat Carmen Dan.

Carmen Dan - aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne

„S-a supus la vot, a fost decizia comisiei ca jurnaliștii să nu fie lăsați în sală. Nu am influențat în niciun fel hotărârea”, a mai spus Carmen Dan.

„Voi analiza foarte bine ce se întâmplă la Ministerul de Interne şi care sunt vulnerabilităţile. Din informaţiile mele, ne confruntăm cu o problemă de subdimensionare a resurselor umane şi voi continua măsurile de asigurare a dotării tehnice şi logistice. În medie, ies din sistem în jur de 2.800 de cadre. Anul acesta ne-am confruntat cu o ieşire masivă din sistem, de aproximativ 12.000. A apărut acel act normativ care a creat posibilităţi avantajoase pentru pensionare”, a declarat Carmen Dan, la încheierea audierii.

×
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close