Antena 3 CNN Politică Carmen Moldovan: Cezar Preda este ridicol - vrea moţiune de cenzură pentru că premierul sancţionează pe cei care greşesc

Carmen Moldovan: Cezar Preda este ridicol - vrea moţiune de cenzură pentru că premierul sancţionează pe cei care greşesc

Carmen Moldovan: Cezar Preda este ridicol - vrea moţiune de cenzură pentru că premierul sancţionează pe cei care greşesc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Mai 2012   •   16:36

Deputatul PSD Carmen Moldovan consideră "absolut sfidătoare" atitudinea liderului PDL Buzău, Cezar Preda, care doreşte moţiune de cenzură pentru că premierul a demis, în câteva ore, un om care a greşit, social-democrata afirmând că PDL o laudă, de doi ani, de Roberta Anastase, "care a furat un vot".
   
"Cezar Preda este ridicol - vrea moţiune de cenzură pentru că premierul sancţionează fără rezerve pe cei care greşesc. Preda ar fi trebuit să propună moţiune în partid împotriva Robertei Anastase, care a fraudat un vot din poziţia a treia în stat", se arată într-un comunicat PSD, citat de Mediafax.
   
Deputatul PSD consideră "absolut sfidătoare atitudinea manifestată de liderul PDL Buzău, Cezar Preda, care şi-a îndemnat partidul să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului USL".
   
"Deci, faptele spun aşa: premierul a demis un om la câteva ore după ce acesta a făcut o greşeală. Roberta Anastase fură un vot şi timp de doi ani este lăudată de tot partidul. Dând dovadă de "curaj", vicepreşedintele PDL propune moţiune de cenzură împotriva unui Guvern care acţionează corect, dar protejează, alături de partidul său, un om care a fraudat un vot în văzul a milioane de români. Nimeni, cu excepţia celor din PDL, nu poate explica un raţionament precum cel al lui Cezar Preda. Avem un premier corect şi un om aflat în a treia poziţie în stat, care este protejat pe toate canalele pentru ceea ce a făcut, iar domnul Preda cere să fie sancţionat cel dintâi", a declarat Carmen Moldovan.
   
Ea susţine că celor din PDL le este foarte frică de faptul că noul Guvern începe să scoată la iveală ceea ce a lăsat în urmă fosta guvernare.
   
"Procesul de "curăţenie" din ministere îi sperie şi atunci lansează tot felul de atacuri rupte de realitate. Aceşti oameni trebuie să dea socoteală pentru tot ce au făcut în aceşti ani", afirmă deputatul PSD.
   
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, pentru Mediafax, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close