Antena 3 CNN Politică Greşeli gramaticale şi ciudăţenii, în cartea lui Dăncilă: Eram singură în fața a cinci bărbați/ Paul Stănescu - un laş, Dragnea mă urăşte

Greşeli gramaticale şi ciudăţenii, în cartea lui Dăncilă: Eram singură în fața a cinci bărbați/ Paul Stănescu - un laş, Dragnea mă urăşte

Surprize neaşteptate şi greşeli gramaticale, în cartea scrisă de Viorica Dăncilă, fostul premier al României. 

Greşeli gramaticale şi ciudăţenii, în cartea lui Dăncilă: Eram singură în fața a cinci bărbați/ Paul Stănescu - un laş, Dragnea mă urăşte
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    25 Feb 2021   •   16:04

În paginile cărţii, scoasă cu ajutorul unei jurnaliste, social-democrata povestește experiența ei în lumea politică și la cârma țării. 

În răspunsurile date de Viorica Dăncilă în cartea-interviu, apar deseori numele colegilor din PSD: Marcel Ciolacu, Liviu Dragnea, Paul Stănescu și Adrian Gâdea, iar printre ele sunt strecurate greșeli gramaticale și relatări bizare, potrivit realitateadinpsd.net.

Dăncilă: Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei

"Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău. 

Ei spun că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid. Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament. 

Viorica Dăncilă: Paul Stănescu, un laş

Acești oameni lași nu au avut curajul să spună atunci, cum a făcut-o Viorica Dăncilă, că nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. 

Lașii aceștia se comportau ca niște slugi și au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stănescu este unul dintre acești lași", spune Viorica Dăncilă în cartea-interviu.

"Aceiași oameni care s-au dus și au mințit îmi dădeau și mie aceleași mesaje, că a zis Liviu Dragnea, că a făcut Liviu Dragnea, dar eu am avut tăria să mă duc la el și să întreb, am avut tăria să spun adevărul, chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau (citat exact, greșelile gramaticale nu ne aparțin) pe Liviu Dragnea sau pe alții. 

Dăncilă: Cred că Liviu Dragnea mă urăşte

(…) Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane la oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare", mai spune Dăncilă.


 

×
Subiecte în articol: viorica dancila carte
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close