Antena 3 CNN Politică Cât câştigă salariaţii din subordinea Elenei Udrea (VIDEO)

Cât câştigă salariaţii din subordinea Elenei Udrea (VIDEO)

Cât câştigă salariaţii din subordinea Elenei Udrea (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Sep 2010   •   08:51

Este grea viaţa de bugetar în România, acum, în perioadă de criză. Nu şi dacă eşti angajat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Site-ul Inpolitics publică lista salariaţilor din subordinea Elenei Udrea. Astfel, la Ministerul Dezvoltării criza nu a ajuns iar salariaţii de rangul 3 - 4 ridică, lunar, mai mult decât ministrul, adică lefuri de peste 2.000 de euro.

În luna iulie, toţi bugetarii au fost afectaţi de tăierile salariale cu 25%. Austeriatea, însă, nu se simte prea tare la Ministerul Turismului, unde mulţi angajaţi au ridicat în iulie salarii de peste 2.000 de euro. Şi nu vorbim doar despre directori, ci şi de salariaţi mai modeşti, de rangul 3 sau 4 care iau mai mulţi bani decât Elena Udrea, care a avut un salariu, în iulie, de 4.100 de lei.

Există chiar un şef de serviciu de la Direcţia Gestionare Programe POR care a ridicat de trei ori mai mult decât ministrul, adică 12.807 lei.

Iar poziţia de director la Coordonarea Activităţii în Teritoriu este chiar şi mai bănoasă, acesta încasând nu mai puţin de 13.632 lei.

Dar la Ministerul Turismului nu este neapărat să deţii o funcţie de conducere ca să nu duci grija zilei de mâine. Zeci de simpli consilieri de examinare evaluare ridică salarii de peste 8 mii de lei. Cel mai prost plătit angajat pe o astfel de funcţie a ridicat, în luna iulie, nu mai puţin de 3.247 de lei.

Antena 3


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close