Antena 3 CNN Politică Cătălin Drulă, mesaj subtil lăsat în birou pentru noul ministru al Transporturilor: "E un document mai special"

Cătălin Drulă, mesaj subtil lăsat în birou pentru noul ministru al Transporturilor: "E un document mai special"

Cătălin Drulă, ministrul demisionar al Transporturilor, i-a lăsat un mesaj subtil liberalului Dan Vîlceanu, liberalul care a preluat interimatul ministerului, chiar pe biroul de ministru.

Cătălin Drulă, mesaj subtil lăsat în birou pentru noul ministru al Transporturilor: "E un document mai special"
Sursa foto: Facebook | Cătălin Drulă
de Alin Tarnovschi    |    09 Sep 2021   •   13:16

Cătălin Drulă (USR PLUS) a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare biroul pe care l-a ocupat la Ministerul Transporturilor. Pe birou apar un dosar şi un "document special", lăsate intenţionat de Drulă pentru succesorul său, liberalul Dan Vîlceanu.

Astfel, pe birou apare un dosar ce poartă numele "PNRR Transport", ce pare a fi dosarul întocmit de Drulă pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, dar şi un document cu numele "In memoriam... Anghel Saligny".

"Documentul special" este un mesaj subtil pe care Drulă îl lasă pentru Florin Cîţu şi PNL, proiectul "Anghel Saligny" fiind cel de la care a izbucnit criza politică din coaliţie care a dus la situaţia politică actuală din România.

"Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu.

Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) și un document mai special (zoom pe poză)", a scris Cătălin Drulă în postarea de pe Facebook.

Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu. Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) și un document mai special (zoom pe poză).

Publicată de Cătălin Drulă pe Joi, 9 septembrie 2021

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close