Antena 3 CNN Politică Ministrul Drulă: Florin Cîţu este un "zombie politic"

Ministrul Drulă: Florin Cîţu este un "zombie politic"

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor şi vicepreşedinte USR-PLUS, îl critică dur pe premierul Florin Cîțu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, de la şefia Ministerului Sănătăţii, după ce decizia a fost unilaterială, fără o consultare în prealabil.

Ministrul Drulă: Florin Cîţu este un "zombie politic"
de Milena Niță    |    17 Apr 2021   •   15:35

"Un zombie politic", îl caracterizează Cătălin Drulă pe premierul Cîțu, arătând că şeful Guvernului și-a pierdut acum încrederea în principalul partener de coaliție, potrivit g4media.ro.

Cât despre rezolvarea crizei de pe scena politică, Drulă a exclus ieșirea USR-PLUS de la guvernare, arătând că schimbarea premierului e singura soluție pentru "reașezarea" coaliției de guvernare.

Drulă: Premierul Cîţu, un zombie politic

"Acesta este gestul ultim (moţiunea de cenzură - n.r.) prin care se formalizează o retragere de încredere.

Dar eu sper – și știu – că există înțelepciune, sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri și în PNL, care își dau seama că guvernarea nu stă într-un singur om și că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experiență politică, nu am 20 sau 30, suficient să-mi dau seama că ești un zombie politic în acel moment", a spus Drulă.

Întrebat de reporter dacă premierul este un "zombie politic", ministrul Drulă a răspuns afirmativ.

Orban îl apără pe Cîţu: E obligaţia premierului de a revoca din funcţia de ministru orice ministru care atacă premierul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îl apără pe premierul Florin Cîţu, după ce acesta l-a demis pe Vlad Voiculescu şi spune că orice ministru care dă declaraţii contra şefului Guvernului trebuie să aibă bagajele făcute.

"Este practic obligaţia premierului de a revoca din funcţia de ministru orice ministru care atacă premierul.(...)

Ca atare, orice ministru trebuie să ştie că în momentul în care a dat declaraţii contra premierului trebuie să aibă bagajele făcute", a spus, sâmbătă, şeful PNL.

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă zombie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close