Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Ludovic Orban ar trebui să îşi retragă acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta

Cătălin Ivan: Ludovic Orban ar trebui să îşi retragă acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta

Cătălin Ivan: Ludovic Orban ar trebui să îşi retragă acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Sep 2013   •   17:59

Deputatul liberal Ludovic Orban ar trebui să îşi retragă acuzaţiile la adresa premierului Victor Ponta şi a ministrului Dan Şova, în contextul în care, în 1999, liberalul ar fi votat pentru exploatarea de la Roşia Montana în condiţii mai proaste pentru statul român, subliniază purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Cătălin Ivan.

"Solicitarea pe care domnul Ludovic Orban i-a adresat-o premierului Victor Ponta şi ministrului Dan Şova este inexplicabilă. Altfel nu poate fi catalogată ieşirea necolegială a celui care, în 1999, conform informaţiilor vehiculate în spaţiul mediatic, vota în şedinţa de Guvern de la acea dată pentru aprobarea licenţei de exploatare nr. 47 pentru perimetrul Roşia Montană. Doar prin amnezie politică se poate explica solicitarea celui care, în urmă cu 14 ani vota în favoarea exploatării, iar acum îi atacă pe cei care au negociat un proiect mai bun, în favoarea statului român. Cred că domnul Ludovic Orban ar trebui să-şi retragă acuzaţiile la adresa membrilor guvernului USL", afirmă Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat transmis Agerpres.

Liberalul Ludovic Orban a criticat recent pe pagina sa de Facebook declaraţiile premierului Victor Ponta şi ale ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, pe tema proiectului Roşia Montană.



"Ce urmăriţi cu aceste declaraţii domnule Şova şi domnule Ponta? Să oferiţi cu adevărat temei juridic companiei pentru a da în judecată statul român? Sau doriţi să intimidaţi parlamentarii înainte de vot pentru a vă trece proiectul de lege oneros? După toată această tărăşenie, în ce mă priveşte, cred că nu există decât o singură soluţie onorabilă de salva obrazul şi credibilitatea USL: demisia, atât a domnului Ponta cât şi a domnului Şova", a scris Ludovic Orban.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close