Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Unirea dreptei împotriva PSD este proiectul lui Traian Băsescu

Cătălin Ivan: Unirea dreptei împotriva PSD este proiectul lui Traian Băsescu

Cătălin Ivan: Unirea dreptei împotriva PSD este proiectul lui Traian Băsescu
28 Mai 2014   •   23:30

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că fuziunea dintre PNL și PDL, respectiv unirea dreptei împotriva PSD, este proiectul președintelui Traian Băsescu.

"Unirea dreptei anti-PSD este proiectul lui Traian Băsescu despre care vorbește de cel puțin doi ani de zile, de la înființarea USL. Este o confirmare o dată în plus că mai vechii oameni ai lui Băsescu, cei din PDL, cu mai noii oameni ai lui Băsescu, cei din PNL, îi fac acestuia jocurile. O alianță anti-PSD înseamnă o renunțare a PNL la lupta cu Traian Băsescu. De acum încolo nu îi vom mai auzi pe liderii liberali spunând de tot răul pe care guvernarea PDL și Traian Băsescu l-au făcut românilor, îi vom auzi probabil spunând cât de răi suntem noi, cei din PSD", a declarat miercuri Ivan, informează AGERPRES. El a adăugat că PSD le va spune românilor că promisiunile făcute în 2012 rămân valabile până la ultima virgulă. "Noi le spunem românilor că ne ținem de cuvânt, o parte am făcut, restul urmează să facem în perioada următoare și că nu renunțăm nici la lupta cu Traian Băsescu, dar nici la toate celelalte promisiuni pe care le-am făcut, cu sau fără liberali", a încheiat purtătorul de cuvânt al PSD.

PNL și PDL au luat hotărârea de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, a anunțat miercuri președintele demisionar al liberalilor, Crin Antonescu, la finalul întâlnirii cu conducerea democrat-liberală. "În urma acestei prime discuții pe care delegațiile partidelor noastre le-au purtat, în esență, am luat hotărârea de a colabora, de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, un proiect pentru România. Un proiect care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan PSD
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close