Antena 3 CNN Politică Cătălin Nechifor (Pro România), atac la PSD: Declară că le pasă de sănătatea publică, dar nu amână alegerile parlamentare

Cătălin Nechifor (Pro România), atac la PSD: Declară că le pasă de sănătatea publică, dar nu amână alegerile parlamentare

Cătălin Ioan Nechifor, deputat PRO România, vorbeşte de dualitatea PSD şi spune că până duminică-amiaza nu există programul de lucru al Camerei Deputaților, deşi social-democraţii anunţau că vor să amâne alegerile parlamentare, însă "fac tot posibilul să întârzie lucrurile".

Cătălin Nechifor (Pro România), atac la PSD: Declară că le pasă de sănătatea publică, dar nu amână alegerile parlamentare
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   16:07

Politicianul aminteşte de acest aspect în ziua în care Capitala a depăşit rata de infectare cu coronavirus de 3 la mia de locuitori.

"Duminică, 18 octombrie, 14.25.

Până la ora asta nu există program de lucru la Camera Deputaților. Pe site-ul oficial, http://cdep.ro/pls/caseta/eCaseta2015. Agenda apare programul de lucru de săptămâna trecută, prin urmare nu știm dacă vor avea loc ședințe de comisii, ședințe de plen, vot final etc.

Cătălin Ioan Nechifor: Mi se pare un gest nepotrivit în aceste momente

Mi se pare un gest total nepotrivit, ar fi trebuit ca președintele Camerei să fi convocat deja biroul permanent și să decidă un program, așa cum s-a întâmplat întotdeauna. Mai ales în aceste momente când activitatea e mult diminuată, când ședințele se fac pe internet, e de neînțeles acest gest, care dă apă la moară celor care contestă legitimitatea Parlamentului. 

Și mai curios este faptul că președintele Camerei anunța săptămâna trecută că de luni, adică de mâine, va demara procedurile pentru amânarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, având în vedere creștea numărului de cazuri COVID-19.

Nechifor, despre dualitatea PSD: Declară că le pasă de sănătatea publică, dar fac tot posibilul să întârzie lucrurile

În acest sens, este bine știut faptul că procedurile sunt oricum greoaie, iar calendarul este foarte strict, ceea ce demonstrează, încă o dată, dualitatea PSD, declară, pe de o parte, că le pasă de sănătatea publică, dar, pe de altă parte, fac tot posibilul să întârzie lucrurile, ca apoi să constate că nu se mai poate face nimic. 

Fac fix ca la ultima moțiune de cenzură, anunțau că au voturile necesare, când colo, ce să vezi, unii de-ai lor s-au împiedicat și n-au mai ajuns să se numere la plen.

Ceea ce este limpede este că nu-i interesează nici pe liberali, nici pe social-democrați decât de cum vor împărți mandatele de aleși ai poporului, iar poporul, bine merci, poate să-și caute singur de sănătate. Dacă la alegerile locale au crescut cazurile zilnice de la o medie de 1000 la una de 4000, rămâne de văzut ce se va întâmpla după 6 decembrie.
Vox populi!", a scris Cătălin Ioan Nechifor, duminică, pe pagina de Facebook.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close