Antena 3 CNN Politică Cătălin Radulescu, poreclit ”deputatul mitralieră”, este urmărit penal

Cătălin Radulescu, poreclit ”deputatul mitralieră”, este urmărit penal

Cătălin Radulescu, poreclit ”deputatul mitralieră”, este urmărit penal
de M.Z.    |    10 Mai 2017   •   10:55

Cătălin Radulescu, poreclit ”deputatul mitralieră”, este urmărit penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Parlamentarul a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Pe 6 aprilie, social-democrații au decis, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), suspendarea din PSD pe o durată de șase luni a deputatului Cătălin Rădulescu, care în martie anunța că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public

Parchetul General s-a sesizat din oficiu după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat într-un interviu: "Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare". 

Poliţia Argeş i-a anulat permisul port-armă

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea". 

Ulterior, poliţiştii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deţine arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, IPJ Argeş a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Deputat PSD Cătălin Rădulescu, despre prosteste: Am mitraliera AKM de la Revoluție. ”Sunt pregătit să ies cu arma să trag, dacă mai vine cineva cu vreo idee să transforme statul ăsta”

Citiți și Dosarul de revoluţionar al deputatului Cătălin Rădulescu, verificat de procurori: „Să-mi ia certificatul. Mă p** pe el. Nu mă mai interesează“

×
Subiecte în articol: urmarire penala Catalin Radulescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close