Antena 3 CNN Politică Cătălin Voicu: Procurorii DNA mi-au interzis să mă văd cu Vanghelie, Hrebenciuc şi Dan Ioan Popescu

Cătălin Voicu: Procurorii DNA mi-au interzis să mă văd cu Vanghelie, Hrebenciuc şi Dan Ioan Popescu

Cătălin Voicu: Procurorii DNA mi-au interzis să mă văd cu Vanghelie, Hrebenciuc şi Dan Ioan Popescu
11 Dec 2009   •   16:30

?Timp de 30 de zile nu am voie să mă văd cu Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc şi Dan Ioan Popescu?, a declarat, vineri, senatorul PSD Cătălin Voicu, în exclusivitate la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

?Vă spun atât: în ritmul şi condiţiile actuale mergem spre ceva ce nu vreau să denunţ?, a mai spus Voicu, referitor la faptul că a fost ridicat de pe stradă astăzi de procurorii DNA.

DNA a anunţat vineri că senatorul PSD Cătălin Voicu este cercetat pentru două infracţiuni de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor DNA el este acuzat că ar fi primit bani de la oameni de afaceri pentru soluţionarea unor cauze civile. Cătălin Voicu are interdicţia de a părăsi Bucureştiul. Senatorul a fost ridicat vineri dimineaţă, la scurt timp după ce a părăsit locuinţa, şi a fost adus la sediul DNA, în baza unui mandat de aducere.

CĂTĂLIN VOICU SPUNE CĂ NU SE POATE VEDEA CU ANUMIŢI MEMBRI PSD


Reacţia lui Marian Vanghelie, unul dintre membrii PSD cu care Cătălin Voicu nu are voie să se vadă timp de 30 de zile, a venit la scurtă vreme, după declaraţiile senatorului PSD reţinut vineri de DNA. ?Eu am o părere foarte clară despre toate acestea: suntem într-un stat poliţienesc şi domnul Băsese incearca sa ne timoreze, nu cred că asta era o procedurpă a DNA, nu cred că acum era momentul. În 2009 să mai vedem asemenea proceduri pe mine mă cutremură. Faptul că am cerut să se renumere voturile cred că-i înspăimântă pe colegii de la PD-L?, a spus Vanghelie.

Mai devreme, tot vineri, după ce a ieşit de la DNA, Marian Vanghelie a vorbit la telefon cu Cătălin Voicu, căruia i-a transmis că nu ar fi bine să se vadă şi ar trebui să vorbească mai puţin deoarece ?lucrurile sunt complicate?.

?L-am sunat după ce a ieşit de acolo (DNA, n.r.), şi mi-a zis că o să vorbim la partid şi e bine în perioada asta, zice, că nu vreau să cadă suspiciuni şi asupra ta, e bine să discutăm mai puţin pentru că lucrurile sunt complicate?, a precizat preşedintele PSD Bucureşti.

CĂTĂLIN VOICU A VORBIT LA TELEFON CU MARIAN VANGHELIE: "LUCRURILE SUNT COMPLICATE"


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu Viorel Hrebenciuc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close