Antena 3 CNN Politică Cătălin Voicu rămâne internat la Spitalul Universitar din Capitală

Cătălin Voicu rămâne internat la Spitalul Universitar din Capitală

Cătălin Voicu rămâne internat la Spitalul Universitar din Capitală
24 Mar 2010   •   20:00

Senatorul Cătălin Voicu nu a comentat încă în niciun fel decizia colegilor de a-l lăsa pe mâna procurorilor. Senatorul a fost internat de urgenţă miercuri după-amiază, după ce şi marţi seară a ajuns la spital. Potrivit medicilor, el va rămâne internat în spital şi în această noapte.

În noaptea de marţi spre miercuri, Cătălin Voicu a acuzat dureri de cap şi în piept. Pentru că i-a crescut tensiunea, senatorul a chemat ambulanţa. În jurul orei 1:00, Voicu a fost dus la Spitalul Universitar. Medicii l-au supus la mai multe teste şi au decis că este necesară internarea.

Înainte de prânz, în jurul orei 11:45, Cătălin Voicu a cerut externarea pe proprie răspundere. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar le-a spus reporterilor că a fost vorba de o urgenţă medicală, dar că nu poate da mai multe detalii referitoare la diagnostic.

La ora 13:30, Cătălin Voicu a plecat spre Parlament, dar pe drum i s-a făcut din nou rău. O jumătate de oră mai târziu, Voicu a fost internat din nou la secţia de Cardiologie a Spitalului Universitar din Capitală.

Imediat, soţia lui Cătălin Voicu a fost surprinsă de reporterii Antenei 3, în timp ce pleca de acasă, în mare grabă, cu un bagaj.

Profesorul Mircea Cinteză, cel care l-a consultat, spune că Voicu are o problemă serioasă de sănătate. În consecinţă, medicii au decis ca Voicu să rămână internat peste noapte.

Între timp, Senatul a decis să dea aviz favorabil ridicării imunităţii senatorului şi implicit solicitării DNA de arestare preventivă aacestuia, cu 70 de voturi "pentru", 40 de voturi "împotrivă" şi două voturi anulate.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu spital internat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close