Antena 3 CNN Politică Cazul sfâșietor care a impresionat-o pe Ramona Ioana Bruynseels: Mamă a cinci copii, este singură la bătrânețe

Cazul sfâșietor care a impresionat-o pe Ramona Ioana Bruynseels: Mamă a cinci copii, este singură la bătrânețe

Cazul sfâșietor care a impresionat-o pe Ramona Ioana Bruynseels: Mamă a cinci copii, este singură la bătrânețe
07 Noi 2019   •   22:19

Ramona-Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste, a explicat joi, la Sinteza Zilei, de ce este cel mai potrivit candidat pentru a intra în turul al doilea al prezidențialelor.

Citește și: Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei. Ce întrebare i-ar adresa lui Klaus Iohannis într-o confruntare directă

Iar unul dintre motive e acela că își dorește să nu mai existe mame care să ducă dorul copiilor nevoiți să plece ca să lucreze peste hotare.

"Pentru că sunt mamă a două fetițe, în România, de 7 și 9 ani, care își doresc să rămână în România, la fel cum orice mamă din România care are copii își dorește să-i rămână copiii pe lângă ea.

Nu-mi doresc să fiu și eu în poziția doamnei Vasilica din Galați, mamă a cinci copii - toți cei cinci copii plecați în afară, ea singură acum la bătrânețe după ce i-a decedat și soțul. Nu-mi doresc să fiu multe și multe alte mame din țară, care plâng după copiii lor și care nu au nici măcar bucuria de a-și vedea nepoții sau când îi văd nu pot să vorbească cu ei pentru că îi desparte bariera de limbă", a spus Ramona Ioana Bruynseels.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close