Antena 3 Politică CCJ al PDL a decis în unanimitate excluderea din PDL a lui Antonie Solomon

CCJ al PDL a decis în unanimitate excluderea din PDL a lui Antonie Solomon

de G.S.    |    18 Feb 2012   •   18:29
CCJ al PDL a decis în unanimitate excluderea din PDL a lui Antonie Solomon
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Dolj a votat sâmbătă, în unanimitate, excluderea din PDL a primarului Antonie Solomon şi a celor şase consilieri locali, conform Mediafax.

Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Dolj întrunit sâmbătă a votat pentru excluderea lui Solomon şi a celor şase consilieri, printre care şi viceprimarul Teodor Sas.

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat că, de-a lungul timpului, Solomon a fost susţinut de PDL Dolj.

"Vă amintesc că noi un an şi jumătate nu am spus nimic despre arestarea lui Solomon, deşi am fost întrebat de presă de sute de mii de ori despre acest caz. Am spus că este o problemă şi omul se apără, iar când justiţia va lua o decizie definitivă, atunci vom şti şi noi. Deci noi ne-am comportat mult mai mult decât decent şi corect. Ceea ce nu ar fi făcut Solomon dacă el ar fi fost viceprimarul care rămânea când îl lua pe Mărinică Dincă DNA-ul la puşcărie. Vă garantez că în anul ăla îl făcea zob, carne de mici, indiferent de cine ar fi fost primarul închis căruia el îi ţinea locul. În primul rând că spunea de sute de mii de ori ce hoţ şi ce bandit e ăla şi cât de prost a făcut tot şi cât de bine le face el. Film pe care, de altfel, l-am văzut în perioada 2000-2004, când el era viceprimar, iar primar al Craiovei era Vasile Bulucea", a afirmat, sâmbătă, Radu Berceanu, preşedintele PDL Dolj.

La rândul său, preşedintele PDL Craiova, Mărinică Dincă, viceprimar al Craiovei, a criticat dur atitudinea primarului Antonie Solomon repus în funcţia de primar, după ce s-a aflat timp de aproximativ şase luni în arest preventiv.

"După ce a venit înapoi la primărie, în primele două săptămâni a spus că nu îl interesează nimic din ce s-a făcut în oraş cât nu a fost el primar, ci vrea doar toate contractele semnate de mine, pentru a mă băga şi pe mine acolo unde a fost şi el", a spus Mărinică Dincă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close