Antena 3 CNN Politică Ce a făcut Boc în prima zi la Primărie. „Broscuţele sunt bucuroase, îmi recunosc vocea şi se agită în acvariu”

Ce a făcut Boc în prima zi la Primărie. „Broscuţele sunt bucuroase, îmi recunosc vocea şi se agită în acvariu”

Ce a făcut Boc în prima zi la Primărie. „Broscuţele sunt bucuroase, îmi recunosc vocea şi se agită în acvariu”
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Iun 2012   •   12:59
Primarul Emil Boc şi-a început, luni, activitatea în Primărie. El s-a reîntors după trei ani şi şase luni. În prima zi şi-a luat în primire biroul modernizat, a avut şedinţe cu directorii şi a hrănit broaştele ţestoase din biroul său, arată Mediafax.

Programul în Primăria Cluj-Napoca începe la ora 8.00. Biroul primarului este mare, modern, răcoros, spaţios, cu mobilă nouă. Nu era aşa când a părăsit Primăria, în ianuarie 2009. Biroul a fost modernizat de fostul primar Apostu, care a lăsat neatins acvariul cu cele două ţestoase pe care Emil Boc le-a primit cadou de la fiicele sale în primul mandat.

"E un birou modernizat, care arată mult mai bine decât l-am lăsat când am plecat la Bucureşti. Broscuţele sunt bucuroase, cred că îmi recunosc vocea şi se agită în acvariu. Au crescut şi sunt sănătoase, se vede că primarii de după mine şi angajaţii Primăriei au avut grijă de ele. Eu aveam grijă să las mici sume de bani pentru hrana ţestoaselor, iar acum, că m-am întors, voi reîncepe să le hrănesc cu peştişorii de zi cu zi”, a declarat primarul Clujului.

În prima zi de muncă, Emil Boc şi-a adus două căni pe care scrie "Cluj-Napoca”, din care să bea ceai.

Calculatorul de pe masă nu funcţionează încă, iar Boc aşteaptă pe cineva de la serviciul IT să îi dea o parolă. Până atunci este nevoit să se folosească de iPad-ul personal care îi este la îndemână.

"Luni dimineaţă, în prima zi în care mi-am început, oficial, activitatea în Primărie, am programate o şedinţă cu directorii instituţiei, participarea la Facultatea de Litere la deschiderea unei şcoli de vară, după care mă întorc în Primărie şi voi avea discuţii individuale cu fiecare director şi şef de serviciu pentru a le cunoaşte problemele. Şi să stabilesc priorităţile. Este un program de reacomodare”, a spus Boc.

În următoarele zile, Boc se pregăteşte să ţină audienţe. 22 de clujeni s-au înscris deja pe listă.

Emil Boc mai a fost primar al Clujului din 2004, când a câştigat alegerile în faţa lui Gheorghe Funar.

 

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Cluj Napoca
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close