Antena 3 CNN Politică Ce a pățit edilul ieșean după ce s-a aflat că a făcut amor cu două minore, la biroul din Primărie. Reacția PNL

Ce a pățit edilul ieșean după ce s-a aflat că a făcut amor cu două minore, la biroul din Primărie. Reacția PNL

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi, va rămâne fără sprijinul politic al PNL, după ce s-a aflat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, contracost, în biroul său de la Primărie. Edilul a precizat, vineri, că a cerut autosuspendarea din funcţia de membru al PNL Iaşi în urma izbucnirii acestui scandal.

Ce a pățit edilul ieșean după ce s-a aflat că a făcut amor cu două minore, la biroul din Primărie. Reacția PNL
Sursa foto: Foto: Damian Butnariu/Facebook
17 Ian 2020   •   15:00

Până să fie exclus din partid, primarul ieşean a fost suspendat din funcţia de membru PNL, el susţinând într-o postare pe Facebook că “s-a pus la dispoziţia conducerii partidului”, scrie Adevarul.

Damian Butnariu a recunoscut, într-o declaraţie la DIICOT, că a făcut sex cu două minore, în sediul Primăriei, plătind pentru serviciile sexuale 100 de lei unui proxenet. Declaraţia judiciară a menţinută de Butnariu şi în timpul unui proces de proxenetism în care mai multe persoane au fost condamnate. Proxenetul pe care l-a plătit primarul a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Citește și: Relații intime într-o primărie din județul Iași, cu două minore. Edilul a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o copilă răpită de la şcoală

Damian Butnariu a recunoscut public, vineri, 17 ianuarie, implicarea sa în dosarul de proxenetim.

El a lăsat de înţeles, însă, că ar fi vorba de atacuri politice. „În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace şi am şi puterea de a recunoaşte in faţa lui Dumnezeu şi a instanţelor de judecată atunci când greşesc.Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice şi inţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie şi rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă in acest caz.Le mulţumesc tuturor cetaţenilor comunităţii mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal şi realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutăţile”, a scris Butnariu, pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Damian Butnariu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close