Antena 3 CNN Politică Ce a spus Băsescu despre discuţia informală cu liderii USL, la consultările de la Cotroceni

Ce a spus Băsescu despre discuţia informală cu liderii USL, la consultările de la Cotroceni

Ce a spus Băsescu despre discuţia informală cu liderii USL, la consultările de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Dec 2012   •   12:17

Preşedintele Băsescu le-a spus reprezentanţilor partidelor, luni, că a avut o întâlnire cu Ponta, Antonescu şi Dragnea "ca oameni normali, la opt seara" şi că vrea să repete întâlnirea după sărbători, pentru că trebuie să lucreze cu majoritatea, a relatat pentru Mediafax, Smaranda Vornicu, purtătorul de cuvânt al Forţei Civice.
   
"Preşedintele Traian Băsescu a comentat întâlnirea pe care a avut-o cu primul ministru, preşedintele Senatului şi domnul Dragnea şi ne-a spus: <>. Preşedintele a recomandat majorităţii parlamentare să ocrotească opoziţia, pentru păstrarea echilibrului democratic", a spus Smaranda Vornicu, care a participat la consultările de la Cotroceni.
   
"Preşedintele a spus că nu vrea să fie trataţi diferenţiat cei de la opoziţie, că nu vrea să audă glume că au fost trimişi la balcoane", a mai spus Smaranda Vornicu.
   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a participat miercuri seară la o întâlnire informală cu şeful statului, Traian Băsescu, el precizând că subiectul de discuţie a privit modul în care se va proceda în continuare şi desemnarea lui Victor Ponta ca premier.
   
Antonescu a spus, la Antena 3, că nu este vorba despre un pact între USL şi Traian Băsescu.
   
El a precizat că USL nu a renunţat la poziţiile sale publice în cadrul acestei întâniri.
   
"A fost o întâlnire informală miercuri seară. Nu am motive să evit răspunsul, nu a fost o întâlnire secretă, ci informală. Asta nu înseamnă pact, nu înseamnă înţelegere sau renunţarea la poziţiile publice adoptate", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close