Antena 3 CNN Politică Ce arată ultimele trei sondaje, la 11 luni după ce PSD a câștigat alegerile. Radu Tudor: O cădere a guvernului nu rezolvă mare lucru

Ce arată ultimele trei sondaje, la 11 luni după ce PSD a câștigat alegerile. Radu Tudor: O cădere a guvernului nu rezolvă mare lucru

Ce arată ultimele trei sondaje, la 11 luni după ce PSD a câștigat alegerile. Radu Tudor: O cădere a guvernului nu rezolvă mare lucru
de M.Z.    |    27 Noi 2017   •   20:59

Ultimele trei sondaje de opinie realizate de Avangarde, CURS și IMAS arată că, la 11 luni de la câștigarea alegerilor de către PSD și ALDE, situația nu s-a schimbat mult.

Spre exemplu, PSD se bucură de 44% încredere potrivit Avangarde (condus de Marius Pieleanu), 42% potrivit CURS și 39% IMAS.

În ce privește PNL, cifrele arată astfel: 26% Avangarde, 27% CURS și 29% IMAS, potrivit sondajelor prezentate luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

”Deci, situația opțiunii de vot nu s-a schimbat mult, încât eventuale alegeri anticipate sau o cădere a guvernului să rezolve mare lucru. PSD și ALDE ar avea în continuare majoritate și nu s-ar putea schimba echilibrul de forțe”, a concluzionat analistul politic Radu Tudor.

În replică, Alina Gorghiu, fost președinte PNL, a spus că alegerile și sondajele nu sunt suficiente. ”PSD nu mai poate ignora mii de protestatari”.

”Noi suntem atenți la cine protestează”, a spus senatorul PSD Ecaterina Andronescu, luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close