Antena 3 Politică Ce arată ultimele trei sondaje, la 11 luni după ce PSD a câștigat alegerile. Radu Tudor: O cădere a guvernului nu rezolvă mare lucru

Ce arată ultimele trei sondaje, la 11 luni după ce PSD a câștigat alegerile. Radu Tudor: O cădere a guvernului nu rezolvă mare lucru

de M.Z.    |    27 Noi 2017   •   20:59
Ce arată ultimele trei sondaje, la 11 luni după ce PSD a câștigat alegerile. Radu Tudor: O cădere a guvernului nu rezolvă mare lucru

Ultimele trei sondaje de opinie realizate de Avangarde, CURS și IMAS arată că, la 11 luni de la câștigarea alegerilor de către PSD și ALDE, situația nu s-a schimbat mult.

Spre exemplu, PSD se bucură de 44% încredere potrivit Avangarde (condus de Marius Pieleanu), 42% potrivit CURS și 39% IMAS.

În ce privește PNL, cifrele arată astfel: 26% Avangarde, 27% CURS și 29% IMAS, potrivit sondajelor prezentate luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

”Deci, situația opțiunii de vot nu s-a schimbat mult, încât eventuale alegeri anticipate sau o cădere a guvernului să rezolve mare lucru. PSD și ALDE ar avea în continuare majoritate și nu s-ar putea schimba echilibrul de forțe”, a concluzionat analistul politic Radu Tudor.

În replică, Alina Gorghiu, fost președinte PNL, a spus că alegerile și sondajele nu sunt suficiente. ”PSD nu mai poate ignora mii de protestatari”.

”Noi suntem atenți la cine protestează”, a spus senatorul PSD Ecaterina Andronescu, luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close