Antena 3 CNN Politică Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor
de M.Z.    |    15 Sep 2015   •   23:30

Premierul Victor Ponta intenţionează ca anul viitor să candideze pentru funcţia de deputat în Gorj, spunând că nu va ţinti şi spre alte funcţii în stat.

 
Întrebat, la Antena 3, ce planuri are pentru anul viitor şi dacă se gândeşte să candideze pentru vreo funcţie, premierul a răspuns:
 
"Nu pentru funcţii mari. Voi candida probabil pentru funcţia de deputat în Gorj, dar alte funcţii în stat, nu", a spus Ponta, marţi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Premierul a mai afirmat că obiectivul principal este să recupereze  timpul pe care nu l-a petrecut cu cei doi copii ai săi, Irina şi cu Andrei, dar şi cu soţia sa Daciana, în ultimii ani, afirmând că familia sa a avut "cel mai mult de suferit în anii aceştia de activitate politică în prima linie".

"Obiectivul principal este să recuperez în mică parte timpul pe care nu l-am petrecut cu Irina şi cu Andrei în anii aceştia şi cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit în anii aceştia de activitate politică în prima linie. Nu o să pot să recuperez tot, dar în mică măsură să recuperez ce am pierdut", a declarat premierul.
 
De asemenea, alte două lucruri pe care Ponta a spus că şi le doreşte pentru 2016 sunt ca România să fie o ţara stabilă şi să aibă o guvernare mai bună în perioada 2016-2018.

 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close