Antena 3 CNN Politică Ce pregăteşte Traian Băsescu? Acesta nu a avut nici o apariţie publică de mai bine de 2 săptămâni

Ce pregăteşte Traian Băsescu? Acesta nu a avut nici o apariţie publică de mai bine de 2 săptămâni

Ce pregăteşte Traian Băsescu? Acesta nu a avut nici o apariţie publică de mai bine de 2 săptămâni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Aug 2012   •   21:46

De la întoarcerea la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu nu a avut încă nici o apariţie publică, cu toate că informaţii privind o declaraţie sau o conferinţă de presă se vehiculau chiar de luni seară, scrie Mediafax.

Având în vede că decizia Curţii Constituţionale a fost publicată în Monitorul Oficial după ora 21, preşedintele a decis să revină la Cotroceni marţi dimineaţă.
   
Traian Băsescu a revenit după ora 10.00, la 52 de zile de la suspendare şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru validare.
   
Marţi dimineaţă au început să circule din nou informaţii despre o apariţie publică a lui Traian Băsescu, şi chiar despre o conferinţă de presă a acestuia.
   
Însă spre după amiază se ştia deja că Traian Băsescu nu va mai avea nicio apariţie publică. Singurul semnal oficial a fost comunicatul prin care se anunţa că preşedintele şi-a repus în funcţii vechii consilieri.
   
În continuare nu se ştie când va avea preşedintele o declaraţie de presă sau o conferinţă. Traian Băsescu nu a mai avut nicio declaraţie programată de mai bine de două săptămâni.

×
Subiecte în articol: Monitorul Oficial
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close